Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
التسجيل

اينار تابلت

صفحة 5 من 12 الأولىالأولى ... 34567 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 41 إلى 50 من 118
  1. #41
    Android World Team
    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 420
    التقييم: 10
    الدولة : Alexandria
    اسف علي عدم الرد علي الاستفسارات و سيتم الرد علي كل الاستفسارات حالا

  2. #42
    Android World Team
    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 420
    التقييم: 10
    الدولة : Alexandria
    بعد اذنك لينك ace plus مش شغال ياريت حضرتك تشغله ويكون بيدعم الاستكمال

    تم تعديل اللينك

    ----------------------------------------------

    انا نزلت الروم الخاص i9070 وشغلت الاودين ووضعت الروم في pda وقال pass والجهاز من وقتها معلق علي شاشة البداية بتاعة سامسونج واسم الجهاز وبس اعمل ايه دلوقتي


    لكل اللي واجه تعليق عند شاشة البداية
    خش علي الريكوفري عن طريق انك بتتك علي زرار الهوم مع تعلية الصوت مع الباور و بعد كدة اعمل wipe cache و wipe data

    ---------------------------------------------------

    انا محتاج روم كامل ياريت ضروري لل i9070 ويكون اصدار 2.3.6 عشان انا كنت حاطط 4.1.2 وجيت ارجع ل2.3.6 الموبيل علق علي شاشة البداية فا محتاج ضروري روم كامل وشكرا

    لكل اللي واجه تعليق عند شاشة البداية
    خش علي الريكوفري عن طريق انك بتتك علي زرار الهوم مع تعلية الصوت مع الباور و بعد كدة اعمل wipe cache و wipe data

    ------------------------------------------------
    يباشا نزلت للبوكيت وبعد مانزل وعملت ريستارت لقيته نفسهخ ولا اتحدث ولا حاجه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    يبقي انت كان عندك نفس الاصدار

    --------------------------------------------------

    هل لو تم انزال روت جديد علي جلاكسي اس ثري عن طريق الاودين هل يحذف الروت القديم تلقائيامع انزال الروت الجديد؟؟؟
    وهل مع تنزيل اخر اصدار لجيلي بين 412 من خلال الاودين يسمح لك بعدها بالتحديث من خلال الواي فاي في حاله صدور تحديث جديد ؟؟؟
    وهل مع كل انزال روت جديد يلزم حذف القديم ؟؟؟؟
    وشكرا لك اخي

    نزل الجديد و هو بيحذف القديم تلقائيا في الروم او الروت

    -----------------------------------------------------
    howa ieh al softwer beta3 al s2 i9100g
    4.0.3
    ----------------------------------------------------
    لو سمحت هو بتاع نوت 1 ده جيلي بين ولا ايس كريم ؟؟؟؟؟؟

    ايس كريم 4.0.3
    ---------------------------------------------------
    ممكن لو سمحت تنزل ازاى انزل السوفت وير الجديد عشان انا مش عاارف خالص ^^ s advance

    ممكن حد يساعدنى اشغلوا ازاى على الجهاز بتاعى ace5830

    http://www.androidegy.com/android/sh...سامسونج

    --------------------------------------------
    ادمن ممكن افهم بس هو ده اب جريد للاندرويد بتاع التليفونات ديه ؟ يعنى مثلا تليفونى 6102 اندرويد 2.3 ده حيعمل للاندرويد بتاعه تحديث ؟

    دي سوفتات اصلية باخر تحديثات شوف السوفت اصدارة ايه و انت عندك ايه و لو اعلي من اللي عندك نزلة
    ---------------------------------------------
    طب يا ادمن ده بيعتبر root ولا ده تحديث عادى
    ولا تحديث ولا رووت ده سوفت جديد
    ---------------------------------
    شكرا على الموضوع وبالنسبه ل samsung galaxy ace duos s6802 التحديث بيوصل لفين هل للجيلى بين ولا لا
    ده جينجر بريد 2.3.6
    -----------------------------------

    ممكن سؤال يا باشا هو ال رومات بتاعت ace5830 ده هي هي بتاعت Ace GT-S5830i بليز الرد يا ريس

    لالالالالالالا طبعا و اوعي تعملها لان دا حمادة ودا حمادة تاني خالص
    -------------------------------------------------------------------

    لو سمحت ارجو اعاده رفع اللينك بتاع ace plus s7500 عشان مش شغاااال
    و لكم جزيل الشكر.

    تم التعديل

    و اسف علي التاخير في الردود

  3. #43
    Junior Member
    رقم العضوية : 2774
    تاريخ التسجيل : Feb 2013
    المشاركات: 2
    التقييم: 10
    انا نزلت الروم بتاع نوت1 واول ما يفتح بيقولي
    unfortunaltely , software update has stopped.
    ونفس الروم القديم هوه هوه موجود ..
    unfortunaltely , Internet has stopped.
    unfortunaltely , E-mail has stopped.
    وكل دول كانو شغالين قبل كده
    ..
    ارجو الرد بسرعه بالله عليك ..

  4. #44
    Junior Member
    رقم العضوية : 136
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 3
    التقييم: 10
    فين جلاكسي تاب 1

  5. #45
    Junior Member
    رقم العضوية : 312
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 1
    التقييم: 10
    plz law sma7to ana 3yza a5er ta7des le galaxy tap t p 1000 darory gedaaaaaaaaaaaaan

  6. #46
    Junior Member
    رقم العضوية : 2213
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 1
    التقييم: 10
    النسخه اللي انت حاططها للجلاكسي اس i9000 انت كاتب عليها 2.3.6 مع اني لما نزلتها علي الجهاز لقيتها 2.1
    ايه العمل دلوقتي بقي؟؟ مع العلم ان جهازي اصلا كان 2.3.3
    ياريت حد يفيدني وياسلام لو حد جابلي روت لايسكريم ساندوتش عربي يكون شغال علي i9000 ويكون كويس اواي حاجه تكون اعلي من 2.3.3 او علي الاقل 2.3.3
    التعديل الأخير تم بواسطة AhmedArts ; 02-02-2013 الساعة 11:05 AM

  7. #47
    Android World Team
    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 420
    التقييم: 10
    الدولة : Alexandria
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة AhmedArts مشاهدة المشاركة
    النسخه اللي انت حاططها للجلاكسي اس i9000 انت كاتب عليها 2.3.6 مع اني لما نزلتها علي الجهاز لقيتها 2.1
    ايه العمل دلوقتي بقي؟؟ مع العلم ان جهازي اصلا كان 2.3.3
    ياريت حد يفيدني وياسلام لو حد جابلي روت لايسكريم ساندوتش عربي يكون شغال علي i9000 ويكون كويس اواي حاجه تكون اعلي من 2.3.3 او علي الاقل 2.3.3
    تم تعديل اللينك بالاصدار الجديد 2.3.4

  8. #48
    Junior Member
    رقم العضوية : 2542
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 6
    التقييم: 10
    طيب هو تحديث جيلي بين ل Ace plus s 7500 في امل انه ينزل و لا لأ ؟؟ و هل فيه دلوقتي رومات احسن من الاصليه بتاعته ؟؟

    " شكرا على اعاده رفع اللينك "

  9. #49
    Junior Member
    رقم العضوية : 1312
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 9
    التقييم: 10
    معلش رجاء الرد...انا معرفتش انزل روم لجهازي 5570 جلاكسي ميني فوديته لواحد نزلي سوفت...فهو قالي نزلي فلاشة ع بوكس فهل الفلاشة هي هي الروم و هل التنزل ع بوكس يختلف عن الاوديون ومش اقصد في الطريقة اقصد في النتايج ...يعني تنزيل الفلاشة ع بوكس هو هو تنزيل روم من ع اوديون.....ارجو الرد

  10. #50
    Android World Team
    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jan 2013
    المشاركات: 420
    التقييم: 10
    الدولة : Alexandria
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة me.201181 مشاهدة المشاركة
    معلش رجاء الرد...انا معرفتش انزل روم لجهازي 5570 جلاكسي ميني فوديته لواحد نزلي سوفت...فهو قالي نزلي فلاشة ع بوكس فهل الفلاشة هي هي الروم و هل التنزل ع بوكس يختلف عن الاوديون ومش اقصد في الطريقة اقصد في النتايج ...يعني تنزيل الفلاشة ع بوكس هو هو تنزيل روم من ع اوديون.....ارجو الرد
    هي هي مفيش فرق وممكن يكون بيشتغلك كمان لانه اسهله انه ينزلها من الطريقة العادية بتاعتنا

 

 

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
الساعة الآن 10:47 PM